Τι είναι το DURUS™ Pro

 

Το Durus ™ Pro είναι ένας καινοτόμος κόμβος τηλεμετρίας – τηλεϊατρικής δομημένος σε ένα ανθεκτικό στρατιωτικού-τύπου tablet (SAMSUNG Active 10 Pro, Military-Grade Durability - Mil-Std-810g, Water-Resistant Touchscreen, Adaptable S Pen - IP68, UHD Camera & AR Biometric Access).
Σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να καλύψει τις απαιτήσεις του Ιατρού και του παραϊατρικού προσωπικού τηλεμετρίας.

Το Durus ™ Pro υποστηρίζει, με μια καινοτόμο μέθοδο πληθυσμογραφίας (PPG) τη μέτρηση και την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, της μεταβλητότητας του καρδιακού ρυθμού, της οξυγόνωσης του αίματος (SPO2) ενώ ταυτόχρονα δρα σαν πύλη διασύνδεσης ( BLE® Gateway) για την λήψη, τον συγχρονισμό και την αποθήκευση των δεδομένων τηλεμετρίας στο ATLAS™ .


Tο Durus ™ Pro υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο τον συγχρονισμό με τον ιατρικό φάκελο του ασθενή του συστήματος ATLAS™ χρησιμοποιώντας τεχνολογίες WiFi και 4G/5G. Συνεπώς μπορεί να διασυνδεθεί και να λειτουργήσει από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.

Durus ™ Pro

 

 

 

Συνδεσιμότητα και Συγχρονισμός δεδομένων

Tο Durus ™ Pro υποστηρίζει τον συγχρονισμό δεδομένων  με το σύστημα ATLAS ™ σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τεχνολογίες WiFi και 4G/5G.

 

 

 

 

{loadposition section-2}
{loadposition section-3}

{loadposition section-4}

 

 

 

Βιοσήματα πληθυσμογραφίας
του DURUS™ Pro

Το υποσύστημα βιοσημάτων πληθυσμογραφίας του DURUS™ Pro ( PPG Διπλώματα ευρεσιτεχνίας PMID: 20180100577, 20160100513, 20170200142) μπορεί να συλλέξει εικόνες από το δάχτυλο μέσω της ενσωματωμένης κάμερας, να τις αναλύσει και να εξαγάγει χρήσιμες ιατρικές - κατάστασης υγείας πληροφορίες. Το DURUS™ Pro χρησιμοποιεί μια οπτική τεχνική για την ανίχνευση ογκομετρικών αλλαγών στο αίμα στην περιφερική κυκλοφορία. Η συγκεκριμένη μη επεμβατική μέθοδος κάνει μετρήσεις στην επιφάνεια του δέρματος και παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το καρδιαγγειακό σύστημα χρήστη.

 

 

 

Συμβατές BLE® εξωτερικές συσκευές βιοσημάτων

{loadposition section-11}